UNDERVISNING PÅ TFL - OG LÆRERSTABEN


Undervisning 1. årgang. Basisåret
Undervisningen på 1. årgang forudsætter kendskab til eller interesse for teologiske emner og begreber og lyst til at ville arbejde for en udvidelse af dette kendskab og denne interesse. Undervisningen vil omfatte forelæsninger, læreroplæg, samtaler og holddrøftelser.
Litteraturlister udleveres ved undervisningens begyndelse.
Klik videre for yderligere info og beskrivelse af fagene og lærerne på 1. årgang.


Undervisning 2. årgang. Mellemtrinnet
Undervisningen på 2. årgang, mellemtrinnet, forudsætter kendskab til eller interesse for teologiske emner og begreber og lyst til at ville arbejde for en udvidelse af dette kendskab og denne interesse, svarende til gennemført basisåret, 1. årgang. Undervisningen vil omfatte forelæsninger, læreroplæg, samtaler og holddrøftelser. Litteraturlister udleveres ved undervisningens begyndelse.
Klik videre for yderligere info og beskrivelse af fagene og lærerne på 2. årgang.


Undervisning 3. årgang. Afslutterholdet

Undervisningen på 3. årgang forudsætter kendskab til eller interesse for teologiske emner og begreber og lyst til at ville arbejde for en udvidelse af dette kendskab og denne interesse, svarende til gennemført TFL I og II. Undervisningen vil omfatte forelæsninger, læreroplæg, samtaler og holddrøftelser. Litteraturliste udleveres ved undervisningens begyndelse.
Klik videre til yderligere info og beskrivelse af fagene og lærerne på 3. årgang.


Undervisning på TFL overbygningen
Undervisningen på TFL OVERBYGNINGEN forudsætter kendskab til eller interesse for teologiske emner og begreber, samt lyst til at ville arbejde for en udvidelse af dette kendskab og denne interesse, svarende til f. eks. gennemført 3årigt kursus på Teologi for Lægfolk.
Klik videre for yderligere info og beskrivelse af fagene og lærerne på TFL overbygningen.