Du er her: 

Manual til Billetto

Kære alle nye TFL-kursister (hold 1 og overbygning)

Hermed en manual til billetsystemet Billetto, som bruges ved bestillinger af mad og logi.

Alle bestillinger af kost og logi i forbindelse med konventerne skal foregå gennem dette system, og der vil ikke mere være mulighed for at bestille/betale på anden vis - heller ikke selv om man før har haft en fast aftale med mig eller min forgænger.

1)    Gå ind på TFLs hjemmesides ”Bestilling kost og logi”-side. Tryk på ”Find billetter” (orange knap nederst).

2)    Du kommer nu ind på Billettos egen side. Første gang du er herinde, skal du oprette dig i systemet. Det kan du gøre ved at højreklikke på log ind/opret til højre i den sorte bjælke øverst på siden. Når du har klikket, dukker der en kasse frem. Nederst i kassen står der opret konto med blå skrift. Klik på den blå skrift. Nu dukker der en ny kasse op, hvori du skal skrive din e-mailadresse to gange og derefter skrive en adgangskode. Med mindre computeren gemmer en cookie på din computer, skal du bruge din e-mailadresse og adgangskoden, hver gang du skal foretage en bestilling på Billetto. Når du har indtastet e-mailadressen og adgangskoden, klikker du på opret konto.

      Bliver du af en eller anden grund smidt af systemet, så gå blot ind igen via ”Find billetter” på TFLs hjemmesides ”Bestilling kost og logi”-side.

3)    Tilbage på bestillingssiden finder du nu de ”billetter”, du vil købe (fx en seng i et dobbeltværelse, aftensmad, morgenmad og frokost). Klik på ”antal” ud for de ting, du vil vælge. Klik nu 1 hvis du kun er dig selv, du bestiller for, og 2 hvis I er et par. Når du har valgt 1 (2, hvis du er et par) af alt det, der er relevant for dig at købe, tjekker du om prisen stemmer. Under den samlede pris står der ”ekskl. administrationsgebyr, som fastlægges ud fra korttype”. Det, denne kryptiske tekst betyder, er, at man betaler et gebyr til banken for at købe med betalingskort på nettet (da jeg testede systemet, betalte jeg med Visa Dankort og blev pålagt et gebyr på 70 ører). Afslut med at trykke accepter.

4)    Du kommer nu ind på en side, hvor du skal indtaste dit navn, din e-mailadresse og dit holdnr. (tryk på pilen og de forskellige muligheder kommer frem). Under ”Ekstra detaljer” har du også mulighed for at skrive, hvem du evt. gerne vil dele værelse med, eller, hvis du har særlige madønsker (hvis du har madallergi, er vegetar etc.). Og du kan også skrive en ultrakort besked til mig.

Under ”Tilvalgsydelser” takker du ”nej tak” til afbestillingsforsikringen og undlader at trykke på de to næste felter, der handler om postforsendelse og sms-bekræftelse.

Du er nu nået ned til bunden af siden og skal vælge betalingsmetode. Vælger du ”betalingskort”, kommer du ind på en ny side, hvor du skal indtaste dine kortoplysninger. Når dette er gjort, trykker du indsend betaling, hvorefter billetterne er bestilt og betalt.

5)    Et nyt skærmbillede dukker frem, hvorpå du kan læse (til højre for neden), at dine billetter og en kvittering er blevet sendt til din e-mailadresse. Tjek for en sikkerhedsskyld selv efter, om du har modtaget det tilsendte i din e-mail (hvis ikke, tjek dit spamfilter!). Derefter behøver du ikke foretage dig yderligere. Systemet giver selv mig besked om hvilke biletter, du har købt.

 

Skulle der opstå problemer undervejs, så ring til mig på tlf. 4172 8612 (mandag-torsdag fra kl. 8.00 til 15.00) eller til Biletto på tlf. 7199 3882.

Bedste hilsner

Birgit Ravn Pedersen - jeres kursusleder

 

Del dette: