Du er her: 

TFLs online-materialesamling - Google Drev

Frank Sørensen fra Overbygningen har bedrevet en illustration, som viser, hvordan man bærer sig ad med at få adgang til TFL’s online-materialesamling på ”Google Drev”. Omtalte illustration, som Frank præsenterede ved septemberkonventets plenum, ses her til højre, og den kan gøres større, hvis man klikker på den.

Tanken med TFL’s online-materialesamling er, at den kan fyldes med tekster fra de forskellige hold - ja, med de tekster, som jeres e-duks sender direkte til dig pr. e-mail. Teksterne vil blive ved med at blive sendt direkte til dig, MEN evt. interesserede fra hvert hold kan lægge teksterne ind i materialesamlingen, således at du - hvis det har interesse - kan logge ind og se, hvad de andre hold læser og gennemgår.

Teksterne kan ligge på Google Drev i mange år frem. Dvs. at hvis du om fem år fx får lyst til at se, hvilke tekster du arbejdede med i efteråret 2020, så kan du gøre dette. Og fordi Google Drev er et lukket forum, slipper vi for at bekymre os om copyrights – modsat hvis teksterne lå på TFL’s hjemmeside. Man skal imidlertid tænke sig om, før man uploader meget store filer til drevet, da der selvfølgelig er et loft for, hvor meget drevet kan indeholde - i hvert fald så længe vi holder os til den version, der er gratis.

På samme måde som med Billetto gælder det, at hvis du ikke logger ud, så behøver du ikke logge ind, næste gang du vil kigge på materialesamlingen. Dette gælder naturligvis kun, når du anvender din egen computer.

Del dette: